Curlsys Masterclass Salon
In het voorjaar van 2021 heb ik Curlsys ® System Deel 1, 2, 3 en 4 behaald. Het is me gelukt: Kapsalon Loods17 heeft vanaf  2021 de titel Curlsys Masterclass salon!

Mijn volgende stap is het behalen van sterren. Hoe meer sterren, hoe meer kennis, ervaring en technieken ik over Curlsys geleerd heb.

Hoe gaaf is dat een kapsalon met ⭐️⭐️⭐️⭐️

Curlsys is een kniptechniek die ervoor zorgt dat je haar nog beter zit, of je nu stijl haar, krullen, lang of kort haar hebt. Met deze kniptechniek valt je haar zoals jij dat wil en is het haar makkelijk in model te brengen.

Krullen

Curlsys voor krullen:
Je krullen pluizen, vallen uit elkaar en het is niet een mooie krul van aanzet tot punt.
Heb je krullen? Dan zal je je hier helemaal of voor een deel in herkennen.
Curlsys helpt je om je krul gecontroleerd te krijgen, door elke krul als een eigen bundel te knippen, vallen je krullen ook als losse, apart liggende krullen.
Bezoekfrequentie is tussen de 10 weken en 4 maanden.

Steil

Curlsys voor stijl haar:
Valt jouw haar altijd recht naar beneden? Valt jouw haar altijd bot? Met deze techniek speciaal voor stijl haar valt je haar soepel en luchtig zonder dat het gaat pluizen. Het haar krijgt een swing.

Kort

Curlsys voor kort haar:
Met verschillende kniptechnieken kan je onder andere:
– meer volume of minder volume krijgen;
– het haar naar voren laten vallen of juist naar achter uit je gezicht;
– het haar naar binnen laten vallen of juist naar buiten laten springen.

Deze technieken stem ik persoonlijk af op jouw wensen en kunnen gecombineerd worden.
Als je bijvoorbeeld boven op je hoofd (meer) volume wil hebben, aan de zijkant bij je oren minder volume en achter in de nek mag het piekerig naar buiten vallen, dan is dit alles te realiseren met Curlsys.

Is je bezoekfrequentie om de 6-8 weken, dan kan je je de eerste keer je laten knippen met de Curlsys techniek, de volgende keer hoeft dat niet en houd je toch hetzelfde effect.